Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.11.2008 20:19 - Нека да помним и това!
Автор: emil60 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 950 Коментари: 0 Гласове:
0



Защо Бойко няма да повтори царския номер 21-и ноември освен че е празник на Християнското семейство, трябваше да бъде празник и на живеещите в района на бул.”Стамболийски” в столицата. На тази дата кметът Бойко Борисов трябваше да реже лентата на обновената настилка и новите релси в участъка между улиците “Опълченска” и “Константин Величков”. Поне така пише в сайта на Столична община. Пък и Бог даде хубаво време – само за откриване, духова музика и други салтанати.

ГЕОРГИ ДАСКАЛОВ

Ама не би.
Булевардът продължава да си бъде разкопан, а разходката по него не дава много надежди, че ремонтът ще приключи преди Нова година. Понеже като свърши този участък, общината ще разкопае и отсечката между “Христо Ботев” и “Опълченска” и адът в движението ще продължи.
Вече цял месец ремонтът по никое време запушва една от главните пътни артерии на София и безпощадно яде време, нерви и пари на столичните шофьори. Те обаче са и избиратели.
Сиреч, ремонтът яде не само време и пари на шофьорите, но също така яде избиратели на Бойко Борисов.
За лош късмет на лидера на ГЕРБ, когато той реши да нагази в голямата политика, вакантен беше само постът на кмет на столицата. Той го спечели, но тази победа до голяма степен намали шансовете му да повтори царския номер от 2001 година – от нищото да скочи на премиерски стол.
Тогава Сакскобургготски говореше красиво и благо, ама никой не знаеше какво всъщност представлява. После всички видяха, ама беше късно. Той вече си беше взел своето.
Докато чака да стане министър-председател обаче, Бойко Борисов трябва да управлява и столицата. Дори и най-големите му фенове не могат да кажат, че се справя прекрасно – примерът е с разкопания булевард “Стамболийски”, но също така и с все още продължаващите ремонти в множество детски градини, перманентната криза с боклука, сагата с парното, ремонтът на Околовръстното и така нататък.
Не всички тези негативи са си лично Бойкови – много от тях се инспирират главно от БСП, която ясно си е направила сметката, че всеки разочарован гербист увеличава шансовете на партията отново да е на власт след парламентарните избори догодина.
Обаче и Борисов кълве на всяка червена въдичка, която му се мярка на очите – като например тази за трамвая. А в същото време не успява да се справи в срок с нещата, с които има да се справя като кмет.
И ако това не се промени бързо и драстично, на изборите догодина не го чака нищо хубаво.

Интересно ми е след определен период, не много дълъг, но достатъчен,   дали ще можем да дадем още по-висока /или по-ниска/, но достойна оценка на цитираната публикация!?



Тагове:   нека,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: emil60
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3319192
Постинги: 765
Коментари: 1064
Гласове: 5233
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930