Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.08.2009 22:50 - И това вероятно си е и е проблем!
Автор: emil60 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 803 Коментари: 0 Гласове:
1



Разбирам, че изкушенията дебнат отвсякъде. И колкото възможностите на човек са повече, изкушенията са много повече. Явно по-силните и по-богатите трябва да имат и по силна моля за праведен живот. Няма почти нищо случайно на този свят, ето:
Берлускони трябвало да иде в клиника заради пристрастеността му към секса 23.08.2009 10:57 Разкритието прави не кой да е, а втората му съпруга Вероника Ларио в биографична книга, която ще излезе на книжния пазар в страната в сряда размер на шрифта: image Хора от антуража на италианския премиер Силвио Берлускони го приканвали да постъпи за лечение в клиника заради пристрастеността си към секса.

Разкритието прави не кой да е, а втората съпруга на Берлускони в биографична книга, която ще излезе на книжния пазар в страната в сряда, пише британският
седмичник "Сънди таймс".
И клипчето е показателно...

Авторът на творбата е Мария Латела, която е интервюирала цели 19 години Вероника Ларио, която преди известно време
най-после поиска развод от съпруга си.

В едно от интервютата Ларио признава, че хора от кръга на премиера са я приканили да се сдобри с него, за да му "помогне да намери себе си".

Същите тези лица повдигнали въпроса и за постъпването на Берлускони в специализирана клиника за лечение на сексуалната му пристрастеност. Това станало малко преди министър-председателят да председателства срещата на върха на Г-8 в италианския град Акуила през юли.

В клиниката Берлускони щял да остане едва или две седмици.
още по темата image

Вероника не се съгласила на тези предложения, защото смятала, че най-реалистичният край на брака й със Силвио трябва да бъде развод по взаимно съгласие. Това щяло да й позволи да се премести от Милано в Швейцария, където в момента тя си строи нова къща.

В интервютата Ларио твърди още, че не може да разговаря с Берлускони за
кризата в брака им, защото той щял да й сервира само поредната лъжа. По думите й в миналото тя е била бавачка на премиера, но сега вече не иска да играе тази роля, да се грижи прекалено за него и да му пречи да изглежда смешен в очите на хората.

Като пример как е била лъгана от съпруга си, Вероника посочва лъжата на премиера за гостуването му на партито поповод рождения ден на 18-годишната неаполитанка Ноеми Летиция.

През април, след обяд в семейната вила Макерио край Милано, Берлускони казал, че трябва да замине спешно за Неапол заради среща във връзка с кризата с боклука. На следващия ден Ларио научила къде точно е бил съпругът й. От тогава двамата не са си разменили и думичка.

В книгата Вероника признава, че е била принудена от поведението на съпруга си да поиска развод от него. Тя разказва, че след като оповестила намеренията си, италиански вестници, изразяващи позициите на премиера, са започнали кампания срещу нея. Това
разгневило страшно много дъщеря й Барбара, родена от брака й с Берлускони.

По телефона Барбара потърсила обяснения от баща си и двамата почти развалили отношенията си. Същата вечер премиерът пропуснал да уважи тържество на дъщеря си в галерия в Милано, която била нейна собственост. После Барбара все пак се сдобрила с него.

В биографията бившата половинката на премиера показва, че изобщо не е забравила за горчивината си от краха на своя брак.

"Толкова е жалко, че мъж като Силвио се злепостави до такава степен. Той е направил толкова много, постигнал е толкова неща, но днес хората говорят само за онова, което кара всеки да забрави кой е той в действителност", съжалява Вероника Ларио.
И клипчето е показателно!!!





Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: emil60
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3311153
Постинги: 764
Коментари: 1064
Гласове: 5231
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031