Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.09.2009 22:53 - Само за интерсуващи се от "журналистика"...
Автор: emil60 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 727 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 22.09.2009 22:54


Потрес в „Уикенд”, Патрашкова се разписвала срещу 5 бона, Делян Пеевски на дебелариум image image

Дата: 22-09-2009 20:59

Читатели : 566

imageМъжът през чието “орлово” око и сатрапска ръка минавали абсолютно всички текстове на Уикенд и за когото споменава Патрашкова в интервюто си пред „Труд”, е бивш директор на социалистически завод. Цензорът на Уикенд бил топспециалист по правене на консерви и сега страшно много се кефел в ролята си на медиен гуру.

 

 

След триумфалното тръшване на вратите на седмичника „Уикенд” от “примадоната” на журналистиката – ексзам-главната редакторка Кристина Патрашкова, в редакцията на купеният от Ирена Кръстева – Делян Пеевски седмичник, отчаяно си търсят зам- главен редактор, разкри afera.bg от свои топ-източници.

В редакцията на Уикенд” били потресени от поведениета на Патрашкова и от “разкритията” й, която тя направи под формата на интервю пред “Труд”.

Твърденията на Кристина Патрашкова пред в. „Труд”, че не се била подписвала в придобилатата вече скандална известност тетрадка,били верни, твърдят „кралски” източници на afera.bg, базирани в седмичника. „Примата” на българската журналистика не се е подписвала, защото просто рядко идвала на работа, кълнат се от редакцията на Делян Пеевски. Рядко идваше, но затова пък официално взимаше на месец по 5 000 твърдо, коментират още нашите източници. Източниците от „Уикенд” твърдят и, че културтрегерката, която се превъплъти в раследващата журналистка, до така степен се е вживявала в телевизионите си изяви, че за да седне в стола на Бареков през лятото, била сложила рокля за скромната сума от 3000, купена лично от главния редактор Мартин Радославов. Роклята на Патрашкова е изработена от прочутия Кевин Клайн и е купена от европейски бутик от самият Радославов, шушукат възмутено в редакцията на „Уикенд”.

За това, всъщност, писа и самият той на страниците на “Уикенд”.

След като Мартин Радославов обзавел разследващата Патрашкова с квалитетната рокля, тя без да й мигне окото го изоставила за да се влее в редиците на новия вестник на Алексей Петров.

Мартин Радославов в момента бил страшно уморен, защото целият вестник легнал на плещите му, доверяват топ-източниците ни.

След като се разбрало, че във вестника търсят зам.главен, в редакцията на “Триадица” 3А се явили куп кандидати за слава за да се цанят за “поста”, още повече, че сумата на зам. главен редактор в Уикенд не слиза под три бона.

Въпреки множеството апетити към стола на Патрашкова, Радославов поканил за нов зам. главен разследващата журналистка Мария Николаева от в. “Експрес”. Вероятно Мартин се е спрял на Николаева, тъй като тя имала множество контакти с лица от подземния свят. а за комуникацията и с Райко Кръвта се носят легенди, коментират в редакцията на „Уикенд”.

Николаева обаче засега не е дала окончателен отговор, научи afera.bg Освен Николаева за зам-главен редактор се спряга и името на журналистката Надя Чолакова. Настроенията сред журналистите в „Уикенд” клоняли повече към Надя Чолакова, тъй като стократно я предпочитали пред претенциозната Патрашкова.

Мъжът през чието “орлово” око и сатрапска ръка минавали абсолютно всички текстове на Уикенд и за когото споменава Патрашкова в интервюто си пред „Труд”, е бивш директор на социалистически завод. Цензорът на Уикенд бил топспециалист по правене на консерви и сега страшно много се кефел в ролята си на медиен гуру. Той привиквал репортерките една по една в стаята си и ги разпитвал до откат какво правят през деня.

Междувременно Делян Пеевски, който още не се е появил в редакцията на „Уикенд”, се подвизава в дебелариума на д-р Емилова във Варна, разкри afera.bg

Певески бил силно възбуден и опиянен от новата си придобивка Уикенд и смятал да отслабне драстично. Искам като ходя по коктейли и като се представям за издател да съм елегентатен, споделял пред приятели скандалният депутат от ДПС.

Детето чудо на Кръстева се напъвал да отслабне и заради жената, с която живее, и която е родила дете от него.

В редакцията на Уикенд са изпаднали в тотална криза. Дори под натиска на страшната цензура Мартин Радославов сам измислял сюжети, а снимковият архив до такава степен бил отънял, че снимки за интервюта с известни личности, репортерите взимали от Фейсбук и ги представяли за авторски снимки на седмичника.

Погнусени сме от поведението на Патрашкова. Сега само Мартин показва човечност и разбиране към нас, обаче коментират репортерите от седмичника.

Те всички потвърждават в един глас, че Недялко Недялков стои зад новия медиен проект, който в средата на октомври ще се реализира като седмичник за разследваща журналистика. В коридорите на Уикенд не спира да се говори, че точно Алексей Петров е собственик на все още неизлезлия вестник.

Очаквайте още поразителни неща ог кухнята на Делянпеевският „Уикенд”.

 

 

Afera.bg




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: emil60
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3310926
Постинги: 764
Коментари: 1064
Гласове: 5231
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031