Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.01.2011 01:51 - Ау! Не може да бъде!
Автор: emil60 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2301 Коментари: 3 Гласове:
2



Карбовски: Патрашкова, ти си бездарна! Събота, 15 Януари 2011  
image К. Патрашкова
Мартин Карбовски направи на салата Кристина Патрашкова в авторското си предаване по Нова ТВ. Журналистката, която поиска право на отговор за неща, казани от премиера Борисов миналата седмица, съжали, че е припарила до студиото на устатия водещ.

Мегаскандал се завихри в предаването "Карбовски: директно", в което Кристина Патрашкова поиска да отговаря на министър-председателя Б. Борисов. Журналистката се възправи срещу Мартин Карбовски, който зададе поредица от  въпроси, на които иначе смелата "трактористка" не даде конкретни отговори:

-"Против правителството ли сте с Явор Дачков?
-"Защо публикувате информация, която беше редно да мине през прокуратурата във вестника си?
-
"Защо не показахте мъжа с каскета, който ви раздава флашките?", беше само част от канонадата на Карбовски, според когото методите на вестник "Галерия" се припокриват с тези на бившата ДС. Освен това журналистът не пропусна да констатира политическата обвързаност на Патрашкова с РЗС и с Алексей Петров. Тя отрече да има каквито и да е допирни точки с Яне Янев, но не отговори какво е правел съпругът й Иво Димитров в предизборния щаб на РЗС в Габрово.

Вместо отговори през цялото 20-минутно интервю Патрашкова повтаряше, че Карбовски е конформист. Той обаче продължи с изненадите и заяви, че също е получил флашка, на която имало информация, че Патрашкова въртяла свирки на известен футболист, за да й даде интервю. Водещият обаче нямало да я публикува, защото не била проверена и добави, че не всеки прави като вестник "Галерия", в който се пишели партенки и напълно неверни и непроверени неща. В редакцията на телевизията бил получен сигнал, че Патрашкова и Иво Димитров продали фалшива картина от художника Георги Вукадинов на бизнесмен с инициалите А.С., но и това нямало да бъде публикувано поради липса на доказателства.

"Ти и Явор Дачков сте слуги на Алексей Петров и сте едни обикновени клатачи на лодката на властта",
констатира Карбовски. Опонентката му го обвини в тенденциозност и слугинаж на правителството. Патрашкова нападна водещия, че не бил кой знае какъв поет. Той на свой ред контрира, че тя е бездарна журналистка, след което допълни "шегувам се".



Гласувай:
2



1. анонимен - Грозна
17.01.2011 07:49
работа....
цитирай
2. zaw12929 - казват "Гарван гарвану око не ...
17.01.2011 20:39
казват "Гарван гарвану око не вади" но, случва се
Всички медии получават флашки, но не всички ги публикуват, това е факт.
цитирай
3. pagan - Откога въобще
18.01.2011 00:01
ПаПАрашкова се занимава с политика, а не с обикновените си "задължения"- клюки, сплетни, жълтини и темподобни? Би ли се заела с тази сложна за ниския и интелект задача, ако не и седи някой зад гърба? Откъде има нещо общо, ("за" или"против") сегашното правителство? Въобще с коя политическа сила има връзка? С РЗС, с Иван Костов, с ДПС, С Доган? с БСП/БКП? Може би пък "чичкото с очилата" е тя? В чия "галерия" работи? Бил ли е мъжът и в предизборния щаб на РЗС? Въобще кой донесе флашката, как така "донесе флашка", и аз ако "донеса", ще я публикуват ли просто ей така, или ще ме питат Кой си ти? Откъде си? Как се Казваш? Откъде я взехте? Защо ни я носите на нас, а не другаде? За какво ви е? Какво искате да постигнете с нея? Проверена ли е? Знаете ли, че носите отговорност? Че НИЕ носим отговорност, ако я публикуваме? Опитахте ли първо да я занесете на прокурор? Той какво ви каза? Нямате ли личен приятел,-адвокат, прокурор, съдия, на когото да я покажете? Или не вярвате на никого? Защо? За да не ви "ограби" авторското право"? Значи искате пари? Колко? Давате ли писмена гаранция за истинност на информацията с ЕГН, подпис, трите имена, адрес и телефон? Ако е истинска и не искате пари, а само от добри подбуди,- (да информирате обществото за мръсните сделки на правителството или лично на Бойко Борисов), защо не се обърнахте към електронна медия с по- голяма публика? Ако всичко това е изпълнено (а то не е), защо мадам ПаПАрашкова не иска да отговори на въпросите?
"Само" на тези въпроси бих искал някой да ми отговори! Не ме интересува
как си "урежда" интервюта от футболисти, продава ли картини или тоалетна хартия! Впрочем, продава последното под формата на вестник "втора употреба", и въпросната "флашка е шансът на "Галерия" (и лично на Пачков иПаПАрашкова), да "пуснат новина" първа употреба!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: emil60
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3319225
Постинги: 765
Коментари: 1064
Гласове: 5233
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930