Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.03.2009 16:33 - И това дава надежда!
Автор: emil60 Категория: Забавление   
Прочетен: 694 Коментари: 0 Гласове:
0



Стоян Ганев: Аз неотдавна в едно интервю отбелязах съвсем ясно и конкретно, че в последно време набира много голяма скорост движението "Ред, законност и справедливост" на г-н Янев, което е ново явление. Това е наистина движение срещу корупцията и ако така се развиват, той има голям шанс. Освен всичко друго, в политическата ни палитра съществуват лидери като Бойко Борисов например, които няма защо да не вярваме, че ще бъдат на страната на битката с корупцията.

Водещ:
Какво ви дава надежда, че ще се борят с корупцията?

Стоян Ганев: Най-напред, че не са корумпирани. Яне Янев не е корумпиран, хората около него не са корумпирани, ръководството. И това им дава огромно предимство пред останалите политици като Костов и т.н., Софиянски знам, че участва там. Аз не бих искал да говоря срещу тези хора, не е това моят характер, но не мога да не спомена това, защото ако това не се разбере, не се осъзнае от хората, че те гласуват за тези, които крадоха България, които не са по-добри от тези, които в момента крадат България, разликата е, че нямаше тогава ЕС, който да осъди правителството, както сега се случва, но ако хората не осъзнаят това, те отново ще бъдат подведени и трябва да се сърдят на себе си. Те трябва да се опират на тези политици, които не са корумпирани, които не са участвали, например политическа партия, която не е участвала във властта. А движението на Яне Янев не е участвало, партията ГЕРБ, разбира се, не е участвала в национален мащаб, макар че в местен мащаб участва. Има и други партии, които биха могли да застанат на тази страна на барикадата. Аз лично съм оптимист, че това може да стане и тогава САЩ, Великобритания и някои други страни ще могат наистина да помогнат на такова правителство, когато се уверят, че то самото желае успешна война с мафията и организираната престъпност.

От интервю по БНР със Стоян Ганев, бивш министър на външните работи в първото правителство на СДС, бивш началник на кабинета на Симеон Сакскобургготски и кандидат за бъдещ бивш съветник на Яне Янев или Бойко Борисов



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: emil60
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3317731
Постинги: 765
Коментари: 1064
Гласове: 5233
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930