Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2010 11:42 - Контрасти в червено и розово! Няма ли да създадем свестен продукт за потребление?
Автор: emil60 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1018 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 06.03.2010 12:40


Бойко: Президентът ми заби нож в гърба!   Публикувана: Петък, 5-ти Март 2010, автор: 24 Часа; прочитания: 8669; коментари: 29 image

"Президентът ми заби нож в гърба", обяви премиерът вчера, след като видя стенограмата от 30-минутната среща на Симеон Дянков на “Дондуков” 2. Вицепремиерът отиде при Георги Първанов в 10 часа заради конфуза с "младия милиардер" в "Шоуто на Иван и Андрей". Водещите се позоваха в понеделник на несъществуващ цитат от Дянков, в който той казвал, че Първанов е "млад милиардер". Финансовият министър първо отрича да е казвал подобно нещо, но на въпроса "млад милиардер" ли е държавният глава той отговаря "не е млад".

Заради това Първанов му поиска оставката. Вчера двамата се видяха, след като Бойко Борисов помолил.

Часове по-късно президентството разпространи стенограмата, в която Дянков се опитва да се извини, но не знае как, а Първанов не му иска извинението, но подозира, че е част от сценарий.

Най-интересни са последните 5 мин. Там държавният глава иска скенер за парите на всички - президент, премиер, министри, бивши и настоящи. Той яростно атакува политиката на правителството в сферата на безработицата и науката, отношенията с бизнеса, армията и МВР.

"Търсих разбиране между институциите и затова одобрих да има среща", обясни премиерът пред "Всеки ден".

Той бил силно изненадан, че вместо на четири очи, присъствали изненадващо Никола Колев, началник на президентския кабинет, и финансовият съветник Кирил Ананиев. Самият Дянков не знаел, че разговорът се записва, а стенограмата ще бъде огласена.

Според Борисов с пускането й президентът показал, че няма за цел отношенията между институциите да вървят добре.

"Първанов почва война с атака, каквато не е водил срещу правителството на тройната коалиция. Време е да се извини за всичко, което тя направи", обясни пред "24 часа" той.

Той съжалява, че държавният глава не е оценил желанието му да се затвори страницата на този конфликт. "Мислех, че е дребнаво спречкване, но не е", съжалява премиерът.

Няма да коментираме думите на Борисов, казаха от прессекретариата на Първанов снощи.

-------------------------------------------------------------
През това време някои въртят здраво своя бизнес:
------------------------------------------------------------














Делят милион на месец от женска плът
image



Публикувана: Петък, 5-ти Март 2010, автор:
24 Часа; прочитания: 2050; коментари: 1 image

5-има са лидерите в бизнеса със сексуслуги в София, а общата им печалба всеки месец е около 1 млн. лв.

Сред тарторите освен нашумелия напоследък Митко Полицая са Турчина, Пешо Щангата и още двама мъже. Всеки от тях успява да изкара чиста печалба от 50 бона седмично.

Изчисленията са на експерти в полицията, които следят всяка стъпка на сутеньорски босове, за да съберат доказателства за дейността им. По данни на МВР в момента в столицата действат около 80 сексклуба, част от които са маскирани като стриптийз барове, салони за масажи или козметични студиа.

Имало и доста апартаменти, наети от по 4-5 момичета, които работели отделно, но задължително плащали пак на някой от петимата за охрана и защита от полицията, разказват запознати. Тарифата за тази охрана започвала от 200 лева на момиче за седмица.

Най-силни позиции на пазара на плътта според разследващите има Митко Полицая, който стана известен преди седмици след операция "Октопод". Бившият оперативен работник от МВР успял почти напълно да монополизира проституцията в столицата. Той държи поне 30 клуба, а част от другите заведения за секс му се отчитат с процент от печалбата.

Според оперативни данни на антимафиоти в най-силните си дни Полицая достигал 60-70 хил. лв. оборот на вечер от стриптийз клубовете си и заведения, предлагащи секс.

Целият текст четете само в печатното издание на съботния "24 часа"





Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: emil60
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3319211
Постинги: 765
Коментари: 1064
Гласове: 5233
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930